FAQ - frequently asked questions

Kan ik mijn bestelling ergens ophalen: ja, dat is mogelijk.  Bij ons verkooppunt in Rotterdam (the Round Square, Zwaanshals 494 in rotterdam). De openingstijden zijn te vinden op de website: www.theroundsquare.com.

Verzendkosten
: de pakketten worden geleverd via TNT post en UPS. Je krijgt een email van ons wanneer het pakket verzonden wordt en door wie.  Voor pakketten binnen Nederland berekenen wij eur 8,95.

Verzendkosten buitenland: Zoets.nl levert ook in België.  Neem voor het plaatsen van bestellingen & de kosten van verzenden contact op met Zoets.nl - info@zoets.nl

Voorbeelden van echte doosjes
:  de echte Zoets producten zijn te bewonderen in de winkel van the Round Square in Rotterdam Noord (Zwaanshals 494).  Check op www.theroundsquare.com de openingstijden.

Levertijden :  wij streven ernaar de bestelling binnen 10 werkdagen te verzenden.  Is dit onverhoopt niet haalbaar, nemen wij contact op. In het veld opmerkingen kun je aangeven wanneer de bestelling uiterlijk geleverd moet zijn. Heb je de order eerder nodig, laat het ons dan weten.  Tegen een meerprijs leveren wij spoed orders.

Betaling :  betaling kan op drie manieren: het pakket wordt onder rembours verzonden (extra kosten eur 8,50), via Ideal* of overboeken van het bedrag op onze bankrekening*.
*Let op: pas na ontvangst van de betaling wordt de order verwerkt. 

Dragees : wij zijn bij alle verpakking met als uitzondering het rome doosje uitgegaan van 5 dragees  per verpakking.  Dit is 21 gram.  Dit symbolische aantal staat voor gezondheid, geluk, vruchtbaarheid, rijkdom en een lang leven.  Wil je meer dragees in een doosje, dan is dat uiteraard mogelijk.  Neem dan contact met ons op. In het rome doosje zitten 3 chocolade dragees.

Hoe worden de producten aangeleverd? Alle producten worden los aangeleverd en dien je zelf samen te voegen. Het is ook mogelijk de doosjes kant-en-klaar aangeleverd te krijgen.  Neem contact op met ons voor een offerte. Belangrijk: kant-en-klare doosjes kunnen niet met PostNL verstuurd worden. Ze worden door onze chauffeur afgeleverd of de bestelling dient opgehaald te worden in de winkel van the Round Square in Rotterdam.

Kleuren van snoep en lint: De kleuren van het snoep/lint kunnen afwijken (elk scherm laat andere kleuren zien).

Een eigen ontwerp : je kunt je eigen ontwerp aanleveren.  Selecteer het design Ik lever mijn eigen ontwerp aan . Zie de aanleverspecificaties.  

Aanleverspecificaties : Om de verwerking van bestanden goed te laten verlopen, verzoeken wij de volgende algemene richtlijnen in acht te nemen:
- in de opmaak: beelden aanleveren als pdf of .eps bestand;
- beeldresolutie minimaal 300 dpi.;
- alle beelden moeten in CMYK gebruikt worden (geen RGB)
- fonts in Illustrator EPS omzetten naar lettercontouren;
- labels 45 x 45 mm: 1.5 mm afloop aanhouden rondom (48 x 48 mm)- labels 45 x 30 mm: 1.5 mm afloop aanhouden rondom (48 x 33 mm)- minimaal 4 mm van de rand geen tekst plaatsen, in verband met het snijden.- stickers 40mm doorsnede: 2mm afloop rondom aanhouden (42mm).


Uw eigen zoets ontwerp : Een passend label bij een bestaand ontwerp (trouwkaart/geboortekaartje).  Zelf aanleveren, kies bij designs voor 'eigen ontwerp' (zie aanleverspecificaties worden genoemd) of zoets maakt een bijpassend label (kies bij designs voor 'een label op maat gemaakt door zoets'.


Levereenheid : Wij houden de volgende aantallen aan:
- Doosjes worden per 25 stuks geleverd vanaf 200 stuks
- Lint per rol (50 meter voor satijn lint & 25 meter voor geruit lint)
- Snoep per doosje van 500 gram
- Labels & stickers per 25 stuks.

Geboortelabels & -stickers - de naam en de datum later doorgeven? De labels worden uiterlijk 3 dagen na goedkeuring van de proefdruk verstuurd.  Er wordt eur 7,50 extra berekend voor het apart toezenden van de labels of stickers.

Stickers & labels:   Er wordt eerst een proefdruk per e-mail verzonden; na goedkeuring worden de labels & stickers pas geproduceerd.

Voorstel op maat: Kun je niet kiezen of wil je iets heel specifieks? Wij maken kosteloos een voorstel op maat vanaf 200 stuks. Neem gerust contact met ons op -  info@zoets.nl